<$Bl

<$Bl21 Haziran 2007 Perşembe>

<$BlBu tarif mutfakta çok zaman geçirmeyi sevmeyen ve pratik tarifler
yayınlamamı isteyen arkadaşlarım için.
Haftasonu yaklaşırken kahvaltınıza lezzet katacağını düşündüğüm
zeytinli ekmeği biz çok beğendik. Denemek isterseniz işte tarifi.



Malzemeler:
2 adet ekmek hamuru
2 çorba kaşığı yoğurt
1 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı çekirdekleri çıkarılmış zeytin
Nane
Fesleğen

Yapılışı:
*Ekmek hamurları bir kaba alınarak diğer malzemeler
üzerine eklenir iyice yoğurulur.( cıvık bir hamur oluyor )
*Yağlanmış kalıba boşaltılır ve 200 derece ısıtılmış fırında üzeri
pembeleşinceye kadar pişirilir.
(ben 23 santimlik kelepçeli kalıp kullandım)

Afiyet olsun....

Etiketler:

<$I10 Yorum4>