<$Bl

<$Bl9 Ağustos 2008 Cumartesi>

<$BlKısa bir aradan sonra iki güzel tarif ile geri geldim.
Paskalyalı tatlı zaten tarifinden de anlaşılacağı gibi

çok pratik.
Ertesi gün misafiriniz gelecek ise 20 dakika içinde

hazırlayıp dolaba koyuyorsunuz ve ertesi gün lezzetli,
serinletici tatlınız ikrama hazır.
Ayrıca muffin tarifini de denemenizi tavsiye ederim.

Muffinleri hazırlayıp ikram ettiğim iş arkadaşlarımdan
inanılmaz övgüler aldım.
Birde şu anda tam zamanı olduğu için bir hatırlatma.

Taze vişne alıp birkaç torba dondurucuya atarsanız
kışın komposto ve tatlı yapımında kullanabilirsiniz.
Sevgiler,




Malzemeler:
1 paket dr oetker sakızlı muhallebi
1 paket dr oetker çikolata sosu
Süt
1 adet paskalya çöreği
Süslemek için fındık kırığı

Yapılışı:
*Paskalya çöreği dilimlenir.
*Bir kasenin içine süt konulur ve dilimlenen çörekler sütün
içinde ıslatılıp bir borcama dizilir.
*Sakızlı muhallebi paketin üzerindeki gibi hazırlanır ve
paskalya çöreğinin üzerine dökülür.
*Çikolata sosu da paketin üzerindeki şekilde hazırlanıp
muhallebinin üzerine dökülür.
*Fındık kırığı ile süslenip buzdolabında soğutulduktan sonra
dilimlenerek servis yapılır.

Etiketler:

<$I19 Yorum4>

    <$BlGerçekten süper bir görüntüsü var, paskalya çöreği olmasa bile kek dilimleriylede güzel olur diye düşünüyorum. Ellerine sağlık tarifini aldım en yakın çay davetinde deniycem :)

    <$I1Anonymous Adsız adlı yazara görepan style="text-transform:lowercase"><$I1saat: 12 Ağustos 2008 09:40 an> <$Bl 

    <$Blçok cici bir tarifffmişş
    elinize sağlık.
    sakızlı her şeye aşığımmmm..
    çeşmeden yeni döndüm ve oradan aldığım damla sakızları(sakız adasından gelme) her biri baş parmak kadardı adeta. kokuları ve aroması inanılmaz oluyor..

    svglr NuNu

    <$I1Blogger Bir Dut Masalı - nUnU adlı yazara görepan style="text-transform:lowercase"><$I1saat: 13 Ağustos 2008 00:28 an> <$Bl 

    <$BlÖncelikle ellerinize,emeklerinize sağlık.

    Eğer blogunuzda/sitenizde bundan sonra sadece sizi temsil edecek ,size özgün bir başlık tasarımı (header) kullanmak istiyorsanız http://evrenscizgiler.blogspot.com/search/label/site%20ba%C5%9Fl%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20tasar%C4%B1m%C4%B1

    linkini ziyaret edip ,benimle irtibata geçebilirsiniz.Tamamiyle kişiye özgü,temaya özgü logo ve başlık tasarımı yapıyorum.
    Ayrıntılar için iletişim : hakev98@gmail.com

    İyi günler dilerim.

    <$I1Blogger enn pasta adlı yazara görepan style="text-transform:lowercase"><$I1saat: 13 Ağustos 2008 07:38 an> <$Bl 

    <$BlAdını söylemek zor ama görüntüüü harika ve tarifi de pek hafif.

    Ellerine sağlık, sevgiler,
    Evren

    <$I1Blogger Bir Dilim Düş adlı yazara görepan style="text-transform:lowercase"><$I1saat: 15 Ağustos 2008 19:14 an> <$Bl 

    <$BlBugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

    sevimin sayfasi

    <$I1Blogger sevimin sayfasi adlı yazara görepan style="text-transform:lowercase"><$I1saat: 16 Ağustos 2008 16:51 an> <$Bl 

    <$BlTatlın harika görünüyor Semra'cım. Ellerine sağlık. Bu arada güzel bir tatil geçirmen dileğiyle.

    Sevgiler...

    <$I1Blogger Özlem Avcı-mutfaktayimm adlı yazara görepan style="text-transform:lowercase"><$I1saat: 23 Ağustos 2008 08:24 an> <$Bl 

    <$Blhayirli ramazanlar canim ellerine saglik

    <$I1Blogger NiNo adlı yazara görepan style="text-transform:lowercase"><$I1saat: 4 Eylül 2008 18:10 an> <$Bl 

    <$Blçok ilginç bir tarif,ben paskalya çöreğini severim ama böyle bir sunum ilk defa gördüm.
    bende deneyeceğim.

    <$I1Blogger Mutfak Havlusu adlı yazara görepan style="text-transform:lowercase"><$I1saat: 1 Kasım 2008 11:51 an> <$Bl 

    <$Blkaç cm bir kaba yaptınız,altı kek gibi duruyor dilimlere ayırdığımızx paskalya çöreğini nasıl bu görüntüde elde edeceğiz acaba kare kare kesmeyecekmiyiz?

    <$I1Anonymous gülşah adlı yazara görepan style="text-transform:lowercase"><$I1saat: 19 Ekim 2012 10:27 an> <$Bl 

    <$BlYorum Gönder

    <$BlKaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

    This is a paragraph of text in the sidebar.

    -->

    Powered by Blogger

    <$BlKaydol:
    Kayıtlar [Atom]